Om Oss

Vi är bosatta i Örebro ett stenkast från Örebro Travbana.

Kent heter jag har mestadels hand om aveln på hästarna. Jag har hästarna med sig sen barnsben, och genom det hållit på med tävling och uppfödning i många år. Vår mest framgångsrika häst var Confess Arnie som sprang in ca 2,6 miljoner kronor. I dagsläget är det bara vår Happy Confess som tävlar. Ett annat stor intresse jag har är handboll, jag är bland annat med och coachar damerna i ÖSK.
————————————————————————————————————-

Lotta heter jag och är mamma i huset. Jag har haft hund sedan 70-talet och har tävlat flitigt i unga år men på senare tid är jag mest den som servar och kör bilen till utställningarna. Jag trivs i miljön att sitta och prata med likasinnade, då mår jag bra. Sedan 2022 sitter jag med med som vice ordförande i Amerikansk Cocker Cirkel och sedan 2023 på samma post men även i Cocker spanielklubben. Tillsammans med min ena dotter Stina har jag kenneln!
————————————————————————————————————-

Jag heter Stina och är dottern i huset men är sen några år tillbaka ”utflugen” och bor nu med min sambo i Hallsberg. Mina helger består mestadels av tävlingar med hundarna, men annars gillar jag också att strosa runt i skogen. Tidigare har jag tävlat i Junior Handling med framgång där jag varit med i landslaget två gånger samt fått goda placeringar på SM, bland annat en vinst på SM 2015.
Sedan oktober 2023 är jag utbildad domare i Handling. Jag är sitter även som ledamot i SHU:s Handling kommitté sedan maj-23 och har sedan 2022 varit ledamot i Amerikansk Cocker Cirkel – under 2023 blev jag även redaktör för vår medlemstidning Yankee Nytt!
————————————————————————————————————-

Våra sociala medier:
Instagram: Teamconfess

Facebook: Stall Confess , Team Confess , Kent Frankesjö , Lotta Frankesjö & Stina Frankesjö

(Visited 1 869 times, 1 visits today)