Senaste nytt

Första blogguppdateringen för 2023

Vad fort tiden går! Tänk att det redan är mitten på juni.

I januari så var vi först iväg till Göteborg där Silje blev 3:a Bästa Tik med R-CERT för Geir Flyckt Pedersen från USA, TACK till vår kära vän Anette Wester som visade Silje❤️

Anette och Silje på ”stora Stockholm” där de blev 4:a i juniorklassen.

Sedan var vi iväg till vår närmsta utställning, SSRK Kumla. Vi hade med oss 4 hundar men sedan kom även Marianne och Christer med Billy.

Först ut var Aksel som vann unghundsklassen med CK och blev ”5” Bästa Hane. Näst på tur var Billy och han blev 3:a i öppenklassen. Sedan började tikarna och då vann Silje unghundsklassen med CK, i bästa tik så springer hon ända fram till första platsen och blir då Bästa Tik med sitt första CERT 🇸🇪. I tävlan om vem som blev bäst i rasen blev hon slagen av hanen men hon blev BIM och fick sedan vara med i tävlan om BIM/BIS där hon vann!

Jag visade även Aksels mamma Chloe som vann en stor öppenklass och blev sedan 4:a Bästa Tik.

Sedan var det dags för amrisarna, vi hade med oss Steffie, Olivia och Soda. Soda var först ut och hon blev BIR-valp och i finalen blev hon BIS-3. Näst på tur var Olivia, hon vann juniorklassen med CK och blev sedan 2:a Bästa Tik med CERT 🇸🇪, hon avslutade dagen med att bli BIS-4 Junior. Sist ut var Steffie hon blev tvåa i klassen med CK och blev sedan 3:a Bästa Tik.

Domare i rasen var Michael Ganzer och i finalen dömde Michael tillsammans med Jan Roger Sauge från Norge.

I mars så tävlade Happy och Angela i monte på Östersund där de blev 3:a!!

Några dagar innan så var vi iväg till Mjölby på deras årliga utställning. Vi hade med oss Aksel, Björkman, Silje och Soda. Aksel var först ut, han vann sin klass med CK. Näst på tur var Björkman som verkligen älskar att visa upp sig ❤️, han blev tvåa med CK i veteranklassen. Sedan var det dags för tikarna där Silje vann sin klass med CK. Sedan var det dags för amrisarna, Soda blev 2a i juniorklassen och även samma placering på ACCs inofficiella utställning samma dag.

Cockrarna dömdes av Mikael Tranholm och amrisar av Bolette Heering (Danmark) och Pia Fogelberg Berglund.

En vecka efter utställningen i Mjölby fyllde vår gammelgubbe Björkman 12 år ❤️

Soda fick i början på april åka på en inofficiell utställning i Karlskoga där hon blev 2:a Bästa Tik och topp-6 i Juniorfinalen

Ronja tillsammans med matte Gun-Marie tävlade i april i Nosework där de hade den näst snabbaste tiden!! Bra jobbat.

I mitten på april åkte vi till Forshaga, där Aksel drog det längst strået!!

Aksel vann unghundsklassen med CK, blev sedan Bästa Hane med CERT 🇸🇪, han blir sedan BIR och avslutar dagen med att bli Best In Show-2 !!! Herr Björkman var även han med och blev BIR-veteran, 4:a Bästa Hane och avslutade dagen med att bli BIS-4 Veteran. Lilla Soda-Pop vann juniorklassen med CK och blev sedan BIM-junior.

Cockrarna dömdes av Johan Andersson, amrisarna av Lars Widén och finalerna av Gunilla Skallman.

Dagen efter Forshaga var det ingen vanlig dag för då fyllde vår Dizziduzz Dizza hela 5 år! ❤️

Julia blev den 14 april ögonlyst UA!!

Ungefär en vecka senare fyllde även Happy 8 år! ❤️

Resultat tom. hennes födelsedag:

84 starter. 8-7-13. 753 500kr 33% på plats. Hon bestämmer själv hur länge hon vill tävla innan det är dags för avelsboxen.

Sen blev det maj!

Vi åkte ner till Axevalla travbana där Skaraborgs kennelklubb anordnade sin Nordic utställning i år! Längsta strået drog Silje som lite smått precis påbörjat ”bikinisäsongen” efter löp. Hon vann sin klass med CK, blir sedan Bästa Tik med CERT 🇸🇪 och Nordic CERT, blir sedan BIR och avslutar dagen med att bli topp-7 i gruppfinalen!!

Aksel vann även han sin klass med CK och blev sedan 2:a Bästa Hane med CERT 🇸🇪 och R-Nordic CERT.

Rasen dömdes av Annelie Karlsson och finalen dömdes av Johnny Andersson.

Den 15 maj fyllde vår minsting Soda 1 år! ❤️

I slutet av maj så åkte vi till Ulriksdals slott där SSRK Östra har sin årliga utställning. Dömde gjorde Sandra Williams från England.

Först ut var Soda, nyligen ett år fyllda så går hon och vinner juniorklassen med CK, blir sedan BIR-junior, i bästa tik blir hon Bästa Tik med CERT 🇸🇪 och avslutar dagen med att bli BIR!! Hennes mamma Steffie vann championklassen med CK och blev 3:a Bästa Tik.

Sedan var det dags för Aksel, han vann sin klass med CK och blev sedan 4:a Bästa Hane med R-CERT.

Sedan spenderades första helgen i juni i Norrköping.

På lördagen var det Östergötlands kennelklubbs nationella utställning. Aksel vann sin klass med CK. Billy var även där och fick excellent men blev oplacerad i en stor öppenklass. Soda vann juniorklassen med CK och blev ”5” Bästa Tik och BIM-junior.

Cockrarna dömdes av Louis Kruger från Sydafrika och amris av Toni Dennis från Australien.

Dagen efter var det Cockerklubbens Club Show som mamma Lotta har varit med och styrt ihop. Aksel blev då tvåa i klassen för Petr Studenik från Tjeckien.

Video på Soda, tyvärr dålig kvalitet.

Vår guldgosse Aksel fyllde sedan 2 år på måndagen!! ❤️

Nu börjar detta inlägg lida mot sitt slut men riktigt än är det inte färdigt.

Den 17 juni så fyller vår Silje och hennes syskon i Born To Be-kull 2 år!! ❤️

Hela Born To Be-kullen

Detta inlägg får avslutas med att berätta att vi VÄNTAR VALPAR!!

Valpar är beräknade i början på juli efter Lucas och Glimma , vid frågor kontakta; valp@teamconfess.se eller Lotta 070 341 69 43.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *