Om oss

Vi är bosatta i Örebro ett stenkast från Örebro Travbana.

Kent är den som har hästarna med sig sen barnsben, hållit på med tävling och uppfödning i många år, den mest framgångsrika hästen är Confess Arnie som sprang in ca, 2 ,6 miljoner kronor. Idag tävlar vi med Happy Confess 5 år samt har en delägd vid namn Look Ecus som är 3 år som startar inom kort. Det Är Kent som har mestadels hand om aveln på hästarna. 

Lotta är mamman i huset som haft hundar sen urminnestid, tävlat flitigt i unga år men på senare tid den som servar och kör bilen till utställningarna, hon trivs i miljön att sitta och prata med likasinnade. Då mår hon bra, dålig på uppdatering till pappa som undrar hur det går för Stina och hundarna 😉 Lotta är uppfödare för vår kennel. 

Stina, dottern i huset som både har hund och hästintresset, tävlar med hundarna med stor framgång och anlitas ofta till att hjälpa andra utställare. Har tävlat i Junior Handling med framgång där hon varit med i landslaget två gånger samt fått goda placeringar på SM, bland annat en vinst på SM 2015. Vill gärna åka med när det är dags för tävlingar med hästarna också, sover på hemväg ifall det är kvällstävlingar 😉 Stina är intresserad utav både hästar och hundar men bistår mycket i det som händer i vår kennel. 

Våra sociala medier: 

Instagram: Teamconfess 

Facebook: Stall Confess , Team Confess , Kent Frankesjö , Lotta Frankesjö & Stina Frankesjö 

(Visited 1 253 times, 1 visits today)