Senaste nytt

SOMMAREN OCH HÖSTEN 2023

Nu var det länge sedan jag skrev ett lång sammanfattande inlägg med vad som har hänt. Sist jag skrev var i mitten på juni även fast det kommit uppdateringar från valplådan häremellan.

Några dagar efter jag skrev senaste inlägget begav vi oss till Leksand på deras Nordic-utställning. Vi hade Aksel och Soda med oss.
Aksel blev 4:a Bästa Hane. Medan Soda slog till igen, med att bli BIR, BIR-Junior, CERT och NORDIC-CERT! 🥰

Sen blev det midsommar och då skickade Ronja (C. Born To Be A Girl) en fin midsommarhälsning 🥰

Några dagar efter det tävlade Happy Confess i monte med Angela uppe på Lycksele! Vi är så stolta 🥰

Den 1 juli utökades familjen med 5 härliga grabbar 🥰 Glimma och Lucas valpar föddes, alla Blue Roan.

Första utställningen i juli blev i ett soligt Sunne. Med oss hade vi Aksel, Björkman och Soda, men även Julia var på plats och visade upp sig 🥰

Aksel vann öppenklassen med CK, blev sedan Bästa Hane med sitt sista CERT vilket gjorde han till Svensk Utställningschampion!!! Som pricken över i:et blev han även BIR!! 🥰

Soda vann juniorklassen med CK, i bästa tik slog hon sedan de äldre tikarna och blev Bästa Tik med CERT. Hon blev sedan BIR och BIR-Junior!! I finalen blev hon BEST IN SHOW-junior och BEST IN SHOW-4 🥰

Björkman blev BIR-Veteran 🥰 vår gammelgubbe 🥰

Julia vann sin klass 🥰

Två helger efter Sunne så hade vi hunnit med massor med valpgos men sedan var det dags för utställning igen! På lördagen var vi i Västerås och dit hade vi bara Aksel med oss 🥰. Han gick i öppenklassen i o m att man inte får byta klass. Han vann öppenklassen med CK och blev sedan 3:a Bästa Hane med R-CACIB (som blir ett CACIB).

På söndagen var vi i Märsta och dit var både Aksel och Soda med! Aksel blev 2:a i klassen. Soda GÖR DET IGEN (!!) Vann juniorklassen med CK, blev sedan Bästa Tik med CERT och avslutar med att bli BIR och BIR-Junior!! 🥰 i gruppfinalen blev hon även utplockad till topp-7!

Julia var även på plats i Märsta! Hon vann unghundsklassen med CK och blev sedan 4:e Bästa Tik!! 🥰

Veckan därpå var Soda med till Ransäter på Värmlands kennelklubbs internationella utställning. Soda vann juniorklassen med CK och fick då J-CACIB och blev BIR-Junior, i bästa tik blev hon 2:a med R-CERT 🥰 Julia var även anmäld dit och hon blev 2:a med CK i unghundklassen!!

Den 12 augusti hände det mycket! Det var ”spöregn” i Örebro och ACC anordnade två utställningar. Samtidigt tävlade Happy Confess på Oviken där hon vann!!

Samtidigt som vi tävlade i regnet så blev Soda på ACCs CERT-utställning 2:a Bästa Tik med CERT och på inoff-utstälningen blev hon 3:a Bästa Svarta Tik. På inoffen blev även Julia 4:e Bästa Svarta Tik 🥰 På bilderna nedan är bara Soda.

Sedan fick vi utökning i familjen med en ensam liten flicka 🥰 Selfie föddes!!

Dagen därpå blev bästa grabbgänget 8 veckor gamla och började flytta ”hemifrån” 🥰

I början på september var vi i Karlsborg, där Soda vann juniorklassen med CK och blev sedan 2:a Bästa Tik med CERT!!🥰

Dagen efter mammas födelsedag (23 september) var vi med och arrangerade och tävlande med Soda och Kacke på The Swedish National. Där vann Soda sin klass och blev sedan 4:a Bästa Svarta Tik 🥰 Kacke blev 3:a i nedklipptklass 🥰

I mitten på oktober var jag uppe i Stockholm på Svenska kennelklubbens kansli och var närvarande vid domarutbildningen i handling. Jag kan stolt meddela att jag nu är domare i Handling!! 🥰

Ronja tävlade i Nosework där hon fick ta med sig 2 diplom i NW 1 TSM, så bra jobbat! 🥰

Selfie blev sedan 8 veckor! Hon stannar hos oss 🥰

Sista helgen i oktober var vi på SSRK Östergötlands årliga höstutställning i Mjölby. Med oss hade vi Silje, Soda och Olivia. Men väl på plats var även Billy.

Billy blev 2:a i öppenklassen med CK och blev sedan 3:a Bästa Hane med R-CERT. 🥰

Silje vann en stor öppenklass med CK och blev sedan 2:a Bästa Tik med R-CERT🥰

Soda vann juniorklassen med CK och blev sedan 3:a Bästa Tik med CERT 🥰 Hon blev även BIR-Junior och BEST IN SHOW-2 Junior.

Olivia blev 2:a med CK i öppenklassen 🥰

Veckan därpå var det dags för dubbelutställning uppe i Rättvik, dit var bara Soda anmäld!

På lördagen vann hon juniorklassen med CK, blev Bästa tik med CERT och avslutade dagen med att bli BIR 🥰 . På söndagen vann hon återigen juniorklassen med CK, i bästa tik blev hon sedan 2:a med R-CERT 🥰

Ronja tävlade i Nosework igen och fick med sig en fin rosett hem 🥰

Det var allt för denna uppdatering! Njut gärna av bilderna här nedan 🥰

(Visited 180 times, 1 visits today)

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *