Senaste nytt

ÄNTLIGEN HAR VI VARIT PÅ UTSTÄLLNING!

(Rosetter från Gotland -21)

Efter några år med begränsade utställningar har det nu börjat att komma igång och vi har varit iväg på några utställningar.

Vår äldste herre ”Björkman” fick följa med till SSRK Värmlands utställning i Forshaga. 11 år gammal slog han till med att bli bäst i motsatt kön (BIM), Bästa veteran, Best In Show veteran-2 och BIM/BIS-3

Vår norska ”gutt” ”Aksel har gjort officiell debut och fått med sig goda resultat. Han har på fem utställningar fått med sig 1 CERT, 1 R-NORDIC CERT och 1 R-CERT. Han har även blivit BIS-3 junior på SSRK Gävleborgs utställning i Högbo.

Världens gladaste ”Dizza” har kommit tillbaka i utställningsringen efter mammaledighet och har verkligen rockat ringen!! Hon har fått med sig 1 CERT och 1 R-CERT. För henne behövs det ett cert till för att bli svensk utställningschampion

Myskillen ”Kacke” har varit med på några utställningar och i Forshaga slog han till med att bli Bäst I Motsatt Kön!!

Vår egenuppfödda ”Silje” har även hon hunnit med att göra sin officiella debut och hon har fått med sig CK, placering i bästa tik och även blivit BIS-2 junior.

Siljes kullsyster ”Ronja” gjorde sin debut i ringen i Västerås på Wästmanlands kennelklubbs nationella utställning. Där placerade hon sig som nummer 3 i juniorklassen. Tack för att ni tar så väl hand om fina Ronja!

Vår egenuppfödda amerikanska cocker ”Olivia” har hunnit tävla i valpklass två gånger. På SSRK Östergörlands utställning i Mjölby travade hon och matte Marina till sig en BIR-valp vinst för ras specialisten Caroline Lundqvist. I Västerås så vann Olivia valpklass tikar och blev sedan BIM-valp och slagen utav hanen. Tack för att Olivia blir så gott omhändertagen hos er!

Tack till Svedea och Cyberspacehundcenter för trygga försäkringar och fantastiska pälsvårdsprodukter!!

(Visited 141 times, 1 visits today)

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *